Dienstenwijzer Administratie en Adviesburo Schroer

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een administratie en adviesburo en zijn Zelfstandig Adviseur van de RegioBank.
Wij hechten aan een jarenlange relatie met onze klanten op basis van "vertrouwen" en "elkaar gunnen". Bij de advisering gaan we uit van uw belang. Wij zijn primair een dienst-

verlenend bedrijf en daarnaast bemiddelen wij bij bankzaken en hypotheken.

De rechtsvorm van het bedrijf is een Besloten Vennootschap en de directie wordt gevormd door J.B.Th. Schroer en H.E. Schroer - Dijkman.

 

Onze diensten

 

Ons kantoor kent twee takken:

Administratieve werkzaamheden voor ondernemers, belastingaangiftes voor particulieren en ondernemers, overige administratieve ondersteuning en advisering. 

Bemiddeling bij hypotheken en spaar- en beleggingsrekeningen.

 

Hoe worden wij beloond?

 

De administratieve werkzaamheden en bemiddeling inzake hypotheken brengen wij bij u in rekening op basis van de bestede tijd tegen het geldende uurtarief.
Voor de bemiddeling bij sparen / beleggen ontvangen wij provisie.

 

Zijn wij gebonden aan bepaalde verzekeraars of banken?

 

Wij zijn een onafhankelijk kantoor.
Hypotheken kunnen wij onderbrengen bij een groot aantal banken/verzekeraars. Wij hebben een exclusieve samenwerking met RegioBank op het gebied van Sparen en Betalen. Wij hebben geen verplichting om een minimale productie te leveren.

Wat verwachten wij van u?

 

Voor administratieve werkzaamheden verwachten wij van u dat u alle relevante informatie verstrekt.
Het verzwijgen van vermogensbestanddelen en / of inkomsten resulteert in een foutieve aangifte en dat leidt dan (wellicht)  tot navorderingen en boetes.
Tevens schaadt het de naam van ons kantoor, waardoor meer klanten te maken kunnen krijgen met controles door de Belastingdienst.

 

Onze kwaliteit


Wij hebben de diploma’s zoals voor-geschreven door de Autoriteit Financiële Dienstverlening (AFM) behaald en volgen ook de benodigde vervolgopleidingen. 

Inschrijvingen / klachten


Voor de bemiddelingsactiviteiten hebben wij een vergunning (nummer 12011592) van de AFM. Heeft u een klacht, dan zullen wij die eerst intern behandelen. Mocht dat niet tot een gewenst resultaat leiden dan kunt u zich wenden tot het klachteninstituut (KiFid, tel: 070-3338962), waar wij zijn ingeschreven onder nummer 300.007776

 

Adresgegevens


Kerkstraat 2, 7261 GG  Ruurlo

Tel: 0573-451485   fax: 0573-453778

Openingstijden
ma-vr 8.15–12.15u en 13.00-17.00u

 

 

Internet 

Website: www.aaschroer.nl

Email :